pühapäev, 17. veebruar 2019

15.02.2019

15.02.2019

Seda enam on uksed lahti täna. Kohe hommikust peale ja kõik on värkstubades tundmatuseni muutunud. Käin veel mööda erinevaid töötubasid, suhtlen õpetajatega ja esitan mind huvitavaid igasuguseid küsimusi, mis seni küsimata. Aga on ju lahtine päev ja lahtiselt saab ka suhelda.
Palun omale prantsuse-inglise sadulsepa tähtsamate terminite sõnastiku (no ikka nii igaks juhuks), mida oleme varasemalt töös kasutanud. Seda paraku Mr Murgazil kaasas sedapuhku pole, lubas õhtul mulle elektrooniliselt saata. Sain veel ühtteist endale huvitavat teada nii marketriis, kui ka puidulõikes. Paar täpsustust soovisin teada ka restaureerimises. Lunastasin omale ka mõne pisema toote õpilastööde näituselt, oli väga toredad ja taskukohaseid esemeid, aga lennukisse ilmselgelt oma uue ostetud tugitooliga ei lastaks. Annan ära elektroonilise uksekaardi ja väravat sulgedes heidan tänuliku pilgu koolimajale.
Kogemus on hindamatu, palju saaks teha operatiivsemalt ja paindlikumalt, aga see oli ju loodetavasti vaid ühe jätkusuutliku pikema teekonna algus. Ja selle võimaluse eest peab korraldajaid siiralt tänama. Seda siinlohal sügava kummarduse saatel ka teen.

Tool jäi miunust maha järgmisele toimetada



Värskete koolilõpetajate töötuba perenaise selgitusega

Ja koos noorperemehega (ehk on see üks võimalik tulevane praktikabaas) 

Tisler Kristofer marketriimuuseumis

Erinevad puiduliikide näidised muuseumis

Võimalik osta muuseumist ka suveniire (50...60 €/tk)


Reveli turul pakutav paella oli väga hea, valisin seekord nuudlitega variandi

Lõputute juurviljalettide algus

Mereelukaid oli palju, seekord jäi proovimata



Lõputuna näiv juustulett, pilti miskipärast ei tahetud lubada

Oliive jagus igatsugu sorte

Paku koorimine


Näiteid väljanäituselt lahtiste uste päevadelt









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar