pühapäev, 17. veebruar 2019

12.02.2019

12.02.2019

Tööpäeva algus kell 9.00. Restaureerimise klass. Selge õpetaja vihje ütleb ja näitab, et meile aega ei jagu. Kella 11-ni kuulatakse koos osakonna juhatajaga pärisõpilasi üle. Mida, mis ja milleks keegi toimetab. Osakonnajuhataja (üle keskea, kuid ikka parimates daam ) on olekult karm. Mina pelgan juba eemalt. Ja tundub, et õpilased samuti (lisaks pisut ka nende juhendajst õpetaja). Pärast šeffide suitsupausi on meeleolu ikka karm. Nii siis antakse korralikku õpet ja karastust.
Nokitseme ikka toolidega, tasandame liitekohti, plommime spooniga vahesid. Kui vahe on ebamäärane, lõikame vahe priskemaks, et spoon ikka täiteks mahuks. Lõuna kell 12 ja pärast seda selgub, et teine õpetaja on gripis. Seda muidugi keegi teavitama ei tule. Saad teada siis, kui ise uurima lähed. Meie pärast ühte tundi ootamist läheme. Seega teine päeva pool vaba. Sõidan Toulousi,
olen saanud ühe spetsialiseeritud sadulsepa ateljee aadressi, kust loodan miskit vajalikku instrumentaariumi osta. Seiklen, kuid jään hiljaks. Äri on kinni. Aga vähemalt tean kuhu tulla, tahan ikka eesmärgini jõuda enne seekordset Prantsusmaalt lahkumist.


Revelist ca` 3 kilomeetrit ülesmäge on ülespaisutatud järv, kust algab kanal

Musjöö Nicolette on hinnaliste esemete omanik, kes annab koolile palju tööd (minibaari kapike)

Juba uus tahvel teiste tehnikate näitamiseks (Irena plaaninb vist kõrvale hiilida)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar